Rare ting i trafikken

Hvor er sikkerheten, ingen stropper! (Foto: 2303-tipser)
Høy last... (Foto: h-avis.no-tipser)
 (Foto: 2303-tipser)
Denne bilen ble observert kjørende i Etne. (Foto: 2303-tipser)
- Tror jeg ville tenkt meg godt om før jeg dro ut med et sånt lass, forteller tipser. Bildet er knipset på Åkra 27.09.2012.
         (Foto: 2303-tipser)
Dette kan umulig være trygt. - Bildet er tatt rett etter avkjøringen til Årabrot, sier tipseren. 
         (Foto: 2303-tipser)
Ved første øyekast ser man treplankene på taket - og det er greit. Men hvordan er de sikret? Jo, medpassasjeren holder rundt plankene med en hånd... (Foto: Foto: 2303-tipser)
En tipser har sendt inn dette bildet som han har tat like ved Mediehuset i Karmsundgata. Lasten stikker en god meter ut gjennom passasjervinduet på bilen... (Foto: Foto: 2303-tipser)
Tipseren som har sendt inn dette bildet forteller at han havnet bak dette innover mot Skjoldastraumen - lasten er på ingen måte godt nok sikret. (Foto: Foto: 2303-tipser)
Denne bilen hadde neppe kommet seg inn et parkeringshus med denne lasten. (Foto: Foto: 2303-tipser)
Slik frakter man en trampoline på Stord. 
        Bildet er tatt i vår. (Foto: 2303-tipser)
Baktung og usikret last. (Foto: 2303-tipser)
Denne lastebilen med ganske dårlig sikret last kom østfra på vei mot Haugesund.
        
         (Foto: 2303-tipser)
Denne bilen ble observert på Frakkagjerd i retning Haugesund. Politiet ble tipset men de fant ifølge innsender ikke bilen. Det var ingen sikring av lasten. (Foto: 2303-tipser)
- Denne bilen med henger kom jeg bak og merket den var overlastet og skjanglet ner brua. I tillegg var den bakerste lemen nede og da så jeg verken rigistrerings-nr eller noen av bremselysene eller blinklysa, forteller tipser. (Foto: 2303-tipser)
En liten hump eller krapp sving hadde nok sendt denne lasten avgårde! (Foto: 2303-tipser)
På vei til Skudeneshavn oppdaget sjåføreren bak denne bilen at hunden som sitter på lasteplanet "henger" ut på siden av bilen. Hva skjer om hunden hopper av og blir hengenes etter båndet, undrer han. (Foto: 2303-tipser)
Ikke akkurat etter boken... (Foto: 2303-tipser)
Plankene går helt inn i bagasje rommet. Går sikkert fint rett frem... Bakkarmen tok nedi i humper og om den skyves ca 2 centimeter til høyre faller den av, skriver innsenderen.
         (Foto: 2303-tipser)
- Ikke akkurat lokalt, men jeg kjørte bak han her i Kiev, Ukraina, sier innsenderen av dette bildet. (Foto: 2303-tipser)
Dette bildet ble knipset på en trelastforhandler på Stord - om sjåføren kjørte med lasten slik er ikke kjent, men det så noe trafikkfarlig ut. (Foto: 2303-tipser)
Litt baktung...? (Foto: 2303-tipser)
Nok et hårreisende eksempel på usikker transport. (Foto: 2303-tipser)
Denne tok vi bilde av tidligere i sommer. Bilen var på vei inn mot Kårstø... Litt stor last tenkte nå vi, forteller tipser. (Foto: 2303-tipser)
- Sjåføren hadde ikke lastestroppene med seg, da ble like greit startkablene tatt i bruk, opplyser tipser. (Foto: 2303-tipser)
- Lasten svaiet som en vimpel i liten kuling, forteller tipseren. (Foto: 2303-tipser)
En av våre lesere tok dette bildet av en overlastet pick-up onsdag. Ikke bare er lasten dårlig sikret fra å falle av, du kan også tydelig se at bilen har for mye last på den høyre siden. (Foto: Foto: 2303-tipser)
Opp gjennom takluken og ut gjennom bakluken. Den avgjørelsen tok denne bilføreren da han skulle frakte fem meter plank sørover mot Vormedal. (Foto: Foto: 2303-tipser)
- Hadde bobilen måttet bremse hardt under kjøring hadde denne planken føket som et prosjektil gjennom luften, forteller leser. (Foto: Foto: 2303-tipser)
Denne lasten ble observert på parkeringsplassen i Aksdal. Her er det brukt henger, men måten den er lastet på er mildt sagt kritikkverdig. (Foto: Foto: 2303-tipser)

Artikkeltags