Talentspeider: Markedsutvikler i Mediehuset Haugesunds Avis, Ann Elin Marthinussen, er på jakt etter deltakere til den lokale talentkonkurransen «Stjernå».

På jakt etter «Stjernå»

Drømmer du om lokal stjernetilværelse? I morgen begynner påmeldingen til Mediehuset Haugesunds Avis’ talentkonkurranse «Stjernå».
Audun Egenberg
Publisert 15.08.2012 kl. 08:51 Oppdatert 15.08.2012 kl. 09:59

Tips en venn på e-post:


DETTE ER STJERNÅ!

STJERNÅ:  Nå har du sjansen til å vise frem talentet ditt!

Facebook-knapp kommer her

Alle kan delta innenfor sin talentgenre, og alle som melder seg på vil bli vurdert.

Vi vil filme alle påmeldtes opptreden i Mediehuset i uke 39, og alle innslagene legges ut på h-avis.no og sebyen.no. En jury på 3 personer vil vurdere alle innslagene og kåre 20 semifinalister. Deretter kan alle som vil stemme på hvem de ønsker skal komme helt til finalen!

Finaleshow på Amanda Storsenter i november, hvor vinneren mottar 10.000 kroner og det vil bli premiedryss til alle finalistene!

Det er ingen aldersgrense, alle kan delta! For barn og unge under 18 år, må vi ha epostadresse til en foresatt, som godkjenner at innslaget kan vises i våre kanaler.
Påmeldingsfrist: 15. september

Har du ytterligere spørsmål, send en epost til marked@h-avis.no.

MELD DEG PÅ HER


HAUGESUND: – Vi tror det finnes veldig mange talenter i regionen, sier markedsutvikler i Mediehuset Haugesunds Avis, Ann Elin Marthinussen.

Hun er prosjektleder for det nye konseptet «Stjernå», som altså går ut på å kåre regionens største talent.

Prosessen

Først i november skal selve «Stjernå» kåres. Amanda Storsenter er hovedsamarbeidsparter for talentkonkurransen og finalen vil arrangeres nettopp på Amanda. Der skal finalistene konkurrere om førstepremien på 10.000 kroner, og tittelen «Stjernå».– Her kan publikum stemme på sin favoritt via SMS. Det vil ikke være noen jury i finalen, så den med flest publikumsstemmer vinner. De andre finalistene vil også få premier, sier Marthinussen.

Men før talentkonkurransen kommer så langt som til finalen, må det selvfølgelig avgjøres hvem som skal få muligheten til å opptre der.

– Alle som melder seg på skal inn til audition på Mediehuset. Her vil det bli gjort opptak av deltakerne som igjen vil bli lagt ut på h-avis.no og sebyen.no, forklarer Marthinussen.

Opptaksrunden vil foregå i uke 39.

– En jury på tre personer vil så velge ut 20 bidrag som havner i semifinalen. De 20 vil bli promotert på h-avis.no og sebyen.no, hvor folk kan stemme på kandidatene de vil se i finalen. Finalistene vil bli valgt gjennom en kombinasjon av publikumsstemmer og jurystemmer, forklarer prosjektlederen.

Åpent for alle

– Dette er en talentkonkurranse som er åpen for absolutt alle. Det finnes ingen begrensninger på verken alder eller talent. Folk kan melde seg på alene eller som grupper, sier Marthinussen. Hun nevner sang, musikk, teater, sirkus, stand-up og sportslige innslag som ting hun håper å se i auditionrunden.

MELD DEG PÅ HER

– Så håper vi også det kommer noen overraskelser. Jeg vil oppfordre alle som vil til å melde seg på, sier Marthinussen.

Har du det som skal til for å bli den nye «Stjernå»? Påmeldingen gjør du på h-avis.no/stjerna, og fristen er 15. september.

FØLG HAUGESUNDS AVIS PÅ FACEBOOK:

Les mer om:  Stjernå  Puls  Siste puls  Puls 

På forsiden nå