Har du hørt om Haugesund Sea Eagles?

Tar du deg en tur bortom Gymnasbane 7 i Haugesund idrettspark et par ettermiddager i uka finner du kjapt ut at Haugalandet har fått sitt eget rugby-miljø.

Høyst sannsynlig treffer du på dagens ildsjel også, engelske Steven Green.

Steven bor i Haugesund med familien, er opprinnelig fra Stockport og teknisk sjef for Alt Heis i Haugesund. På fritida er han hovedtrener og styremedlem for Haugesund Sea Eagles Rugby League Club.

Rugby er i Haugesund en liten idrett, der alt er basert på dugnad.

Steven er energisk, inkluderende og legger ned utallige dugnadstimer for herrelaget og barnelaget. Han gjør så mye for klubben og ber aldri om noe tilbake, heter det i begrunnelsen for hvorfor han skal være et av Haugesunds Avis sine julehjerter.


24 hjerter for frivilligheten

2022 er Frivillighetens år, et helt år der Norges viktigste lagarbeid skal feires. I november ba vi om hjelp fra dere til å finne disse lagspillerne, de som fyller definisjonen av en ildsjel ved å delta entusiastisk og som gjør en uegennyttig innsats, for en bestemt sak eller i en forening.

Over 140 mennesker kom med sine innspill og forslag til hvem som fortjener litt ekstra julelys på seg.

I løpet av 24 desemberdager løfter vi fram noen av disse, henger opp ett og ett julehjerte i vinduene våre og skrive litt om de fine folkene som er med på å gjøre livet og dagene litt bedre for alle oss andre.