I dag, lørdag, skulle vi i Haugesunds Avis hatt julebord. Denne gangen hos Finn Lothe i Haugesund. Det så vi fram til: Å treffe gode kolleger utenfor arbeidsplassen. God stemning, god drikke, og veldig god mat.

Vi holdt bestillingen så lenge vi kunne, men denne uka, da tiltakene kom, måtte vi slå fast at vi ikke kunne samles slik nå. Det var en lei telefon å ta, for vi vet hvor mye motgang og usikkerhet det har vært for folk i serverings- og utelivsbransjen. Så ble det en barsk periode til. Og så nå, da grunnlaget for driften videre skulle sikres.

Vi lover at vi kommer igjen når sjansen byr seg igjen. Dere, som lager den beste maten, som serverer med vennlighet, kunnskap og glede, dere er viktige for oss. Dere gjør Haugalandet så mye bedre, og vi er takknemlige for at vi har dere.

Selv om de store selskapene blir utsatt nå, så husk at det går fint å gå ut i mindre grupper. Og lokale matopplevelser kan være en fin julegave. Utesteder og restauranter vi ikke bruker, blir borte. Det er opp til oss.

24 grunner til å si takk

Det er tusen grunner til å være takknemlig for å bo på Haugalandet.

I advent forteller vi Haugesunds Avis om 24 slike grunner. Hver dag henger vi opp et julehjerte i vinduene i mediehuset og skriver en tekst om noe eller noen som gleder oss og fortjener ros. Og takknemlighet.

Les også

10. desember