Linn Magritt Bru er Pippi-jenta som i sommer realiserte drømmen om eget småbruk, og åpnet dørene for alle som trenger å bli sett og få utfolde seg i trygge omgivelser.

29-åringen fra Bru i Rennesøy kom flyttende til Karmøy, og har jobbet som politi, i barnevernet og på skoler.

I sommer kjøpte hun et småbruk ved Burmavegen som straks fikk navnet «Villa Ville». Der står stalldøra alltid åpen, og ungdom får mekke på mopeder, snekre, stelle dyra eller slå seg ned med en kopp kaffe og god samtale.

29-åringen ønsker at gården hennes skal være en arena for mestring. På kort tid har Linn Magritt etablert et samlingspunkt som har blitt svært godt mottatt i lokalmiljøet.

Engasjementet for mennesker som sliter har ingen grenser for henne. I disse dager er hun i India med hjelpesending, og sørger for at familier som lever i fattigdom kan få et glimt av håp og lys i førjulstiden.

Linn Magritt viser med hele sitt unge liv at nestekjærligheten overgår alt. Og gjør Haugalandet enda bedre. Takk skal du ha.

24 grunner til å si takk

Det er tusen grunner til å være takknemlig for å bo på Haugalandet.

I advent forteller vi Haugesunds Avis om 24 slike grunner. Hver dag henger vi opp et julehjerte i vinduene i mediehuset og skriver en tekst om noe eller noen som gleder oss og fortjener ros. Og takknemlighet.

Les også

1. desember