I dag har Haugesunds Avis bursdag. Det er 126 år siden Bernt Seland laget den første utgaven i Møllervegen i Haugesund. Derfor vil vi i dag knytte julehjertet til alle som gjennom årene har sørget for at vi har en sterk og uavhengig lokalavis på Haugalandet.

Redaktøren som skriver dette vil si takk til nåværende og tidligere kolleger som hver dag har fortalt og tatt vare på historien om Haugalandet. Journalister som har stilt de vanskelige og viktige spørsmålene – også når det har vært ubehagelig, når det har kommet kjeft og trusler. Og når Avisen har klart å formidle det gode på en slik måte at det har blitt enda bedre.

Takk til alle som har små og store roller i dette. Som sørger for at vi har inntekter nok til å holde oss reelt uavhengige, til annonsørene som bruker oss til å nå ut til sine kunder. Til budene som kjører ut papiravisene på natta, på glatte veier. Til skoleungdommen som syklet ut avisene før. Alle sammen.

Og takk til våre lesere og abonnenter. Det er dere som gir avisen tyngde og verdi.

Vi har en krevende oppgave, med store forventninger. Noen ganger skuffer vi, men i 126 år har vi klart, og fått lov til, å være en del av hverdagen til haugalendingene. Vi lover å fortsette og jobbe for å gjøre byene og bygdene våre enda bedre.

24 grunner til å si takk

Det er tusen grunner til å være takknemlig for å bo på Haugalandet.

I advent forteller vi Haugesunds Avis om 24 slike grunner. Hver dag henger vi opp et julehjerte i vinduene i mediehuset og skriver en tekst om noe eller noen som gleder oss og fortjener ros. Og takknemlighet.

Les også

2. desember

Les også

1. desember