– Det er ekstremt godt å vinne på en sånn dag

Kopervik-trener Geir Egil Høvring var langt ifra fornøyd med prestasjonen i fredagens hjemmekamp mot Skjold. – Men det er ekstremt godt å vinne på en sånn dag, sier trenerveteranen.

DEL

FOTBALL: – Dette var veldig lite pent. En dårlig kamp av begge lag. Vi kom ikke helt i gang i dag, og det ble mye kjemping og fighting. Dette var ikke pent fra verken Kopervik eller Skjold, oppsummerer Kopervik-trener Geir Egil Høvring.

En straffescoring fra Benjamin Mæland like før pause ble kampens eneste nettkjenning. Dermed var det Kopervik som kunne juble for tre poeng i fredagens hjemmekamp mot Skjold. 

– Vi er veldig fornøyde med at vi fikk med oss tre poeng. Det er ekstremt godt å vinne på en sånn dag. Dette er en av de første kampene der vi har prestert under pari og likevel tatt tre poeng. Det er viktig å ta med seg poengene på dårlige dager. Og det klarte vi i dag, sier Høvring.

– Viser det at dere virkelig er et topplag i 4. divisjon?

– Ja, men det var vi vel egentlig vist hele sesongen. Vi ligger der oppe, og vi satser på at vi skal ligge her oppe i hele høst. Vi samler jevnt og trutt med poeng, men vi vil jo gjerne spille bedre enn det vi gjorde i dag, sier Kopervik-treneren.

Poengmessig har Kopervik fått en perfekt start på høsten med tre poeng både mot Vard 2 og Skjold. Nå venter bortekamp mot Ålgård i neste serierunde. Der håper de å fortsette seiersrekken. 

– Vi spilte uavgjort mot Ålgård i vår. Vi har veldig lyst å ta tre poeng mot dem nå, avslutter Høvring.

– Vi må score flere mål en motstanderen

– Det føles litt surt å ikke ta med seg poeng her. En jevn kamp totalt sett. Men vi var ikke gode nok foran mål og Kopervik klarte å ri det av greit. Hadde vi vært litt bedre foran mål og klart å skape litt flere store målsjanser, så hadde vi nok i hvert fall klart å få med oss mer enn null poeng, sier Skjold-trener Bjørn Arne Steinsland.

– Men jeg er enig med Geir Egil. Det var ikke noen fin fotballkamp. Det var mye tull og vas, og ingen av lagene klarte å skape veldig mange store sjanser, fortsetter han.

Til tross for null poeng i første kamp etter ferien, er målet klart. Skjold skal plukke mest mulig poeng utover høsten.

– Målet er å plukke mest mulig poeng. Derfor er det litt surt at vi ikke klarer å få med oss poeng fra en sånn kamp som dette her. Men vi klarte ikke å sette ballen i mål. Og det er jo det det handler om. Vi må score flere mål enn motstanderen, og når vi ikke scorer noen så blir det vanskelig, avslutter han.

KAMPFAKTA:

Kopervik – Skjold 1–0 (1–0)

4. divisjon avdeling 2

Åsebøen stadion

Mål: 1–0 Benjamin Mæland (str. 43)

Dommer: Marius Jakobsen, SK Vedavåg

3 poeng: Benjamin Mæland, Kopervik

2 poeng: Halvor Hansen, Skjold

1 poeng: Elias Valderhaug, Kopervik

Artikkeltags