SAUDA/SULDAL/STORD: Klokka 00.13 natt til søndag meldte Sør-Vest politidistrikt om at de hadde avholdt en promillekontroll i Suldalsvegen.

– En bil forsøkte å unndra seg kontrollen og den aktuelle bilen ble kort tid etter funnet forlatt. Politiet har kommet i kontakt med fører. Fører ble avhørt og erkjente forholdet, skriver politiet på X / Twitter.

Det skal ikke være mistanke om at bilføreren har kjørt i påvirket tilstand.

To timer senere ble to unge menn bortvist fra Sauda sentrum på grunn av slåssing og knuffing.

Flere personer yppet til bråk

Bortvist ble også en 19 år gammel mann på Stord natt til søndag. Han skal ha vært både aggressiv og beruset da politiet ga ham pålegg om å forlate Leirvik sentrum på grunn av ordensforstyrrelser.

Det var et pålegg han ikke valgte å følge.

– Mannen dukket opp igjen i sentrum, fortsatt like dårlig i sin oppførsel. Han kjøres i arrest og anmeldes for brudd på pålegget, skriver Sør-Vest politidistrikt klokka 02.17.

Litt tidligere på kvelden, nærmere bestemt klokka 01.31, fikk politiet melding om at flere personer yppet til bråk i Leirvik sentrum.

En beruset mann i 20-årene ble da bortvist fra stedet etter å ha dyttet til flere personer. Politiet ble igjen i Leirvik sentrum en stund for å forebygge.