Naboer slo seg sammen

Gromme biler:  Amcarmiljøet i Karmøy og i Haugesund har slått seg sammen til en klubb.  Bildet er fra happeningen på Rådhusplassen i fjor. Foto: Harald Nordbakken

Gromme biler: Amcarmiljøet i Karmøy og i Haugesund har slått seg sammen til en klubb. Bildet er fra happeningen på Rådhusplassen i fjor. Foto: Harald Nordbakken

Artikkelen er over 2 år gammel

Haugesund og Karmøy har slått seg sammen til ett rike. Amcarmiljøet altså. Tre klubber er blitt til en.De kaller seg nå Amcar Karmsund.

DEL

AMCARFUSJON: Sammen er vi mye sterkere og bedre. Vi fant ut at det var mye bedre å kjøre sammen enn å sitte på hver vår tue, sier ildsjel Rolf Vestvik. Han sitter i hovedstyret i Amcar Norge og er strålende fornøyd med fusjonen. Frode Sørheim er blitt president i den nye klubben.

– Dette har vært en lang prosess, men er blitt et vellykket fellesskap, sier Vestvik.

To amcarklubber i Karmøy og en i Haugsund er nå blitt til en klubb. Klubben har nå rundt 130 medlemmer og blir en stor kraft i amcarmiljøet i Norge.

Det viste de også da Amcar Norge var innom Rådhusplassen i Haugesund i fjor i forbindelse med sitt 40-årsjubileum. Arrangementet i byen ble beskrevet som et av de beste oppleggene på hele norgesturneen.

Den første store happeningen i den nye klubben blir «Right on» motorshow utenfor Amandasenteret nå til helgen. I mange år har showet utenfor senteret på Raglamyr i Haugesund vært populært.

Sist helg var det en vårmønstring i Karmøy i den nye klubben.

En lang prosess, men vellykket fellesskap.

Artikkeltags