Gå til sidens hovedinnhold

Savnet mann i Hjeltefjorden ikke funnet, søker på land

Artikkelen er over 3 år gammel

Det blir igangsatt søk på land etter mannen i 50-årene som falt over bord fra en seilbåt i Hjeltefjorden utenfor Askøy i Hordaland.

Mannen skal ha blitt truffet av en bom i forbindelse med låring av seil, og falt i sjøen på grunn av dette, skriver Vest politidistrikt på Twitter i 19-tiden søndag kveld.

– Vi er i ferd med å tildele teiger. Det er naturlig å starte i nærheten av Anglavika. I tillegg blir det gjerne gjort søk på Askøy-siden også, sier operasjonsleder Per Algrøy i Vest politidistrikt til NRK søndag kveld.

Hovedredningssentralen Sør-Norge (HRS) fikk melding om ulykken klokken 15.36. Søket har pågått med full styrke fra Anglavika til Ramsøy, og HRS har bedt alle fartøy som trafikkerer området om å vise hensyn.

Både redningsskøyter, redningshunder, luftambulanse, redningshelikopter, en brannbåt, Kystvakten og Røde Kors er blitt satt inn i søket.

Algrøy opplyser til Bergens Tidende at det var to personer om bord i seilbåten, men bare en av dem er savnet. Båten ble lokalisert i nærheten av Anglavika på Sotra.

Kommentarer til denne saken