FOTBALL: Under tittelen «Alle på kamp» presenterte FKH nyheten på sine nettsider torsdag. Når FKH tar imot HamKam på Stadion 16. april vil altså billettprisen være 30 kroner uansett hvor du vil sitte.

– Klubben og regionen fortjener en skikkelig fotballfest og derfor inviterer vi alt som kan krype og gå til serieåpningen på hjemmebane. Vi ønsker å skape best mulig ramme for spillerne og kjører derfor jubileumspris på 30 kroner for alle billetter. I tillegg blir det mye annet rundt kampen som vil bidra til god kampdagsstemning og være med og sette standarden for hjemmekampene resten av året, sier daglig leder Martin Fauskanger til FKH.no.

- Kjempeviktig rolle

FKH-trener Jostein Grindhaug håper på god hjelp fra tribunen.

– Første bud med tanke på å gjøre en god sesong er å være solide på hjemmebane. Motstanderen skal frykte det å komme til Haugesund og vi vet av egen erfaring på bortekamper at jo større trykket er fra hjemmefansen jo tøffere er det for motstanderen. Mot HamKam 16. april ønsker vi absolutt alle på kamp. Som supporter spiller du en kjempeviktig rolle fra tribunen, sier Grindhaug.

Ifølge daglig leder Fauskanger blir billettprisen på 30 kroner og første hjemmekamp bare det første av mange markeringer i anledning i at FKH fyller 30 år i 2023. Det planlegges både familiedag, jubileumsfest og jubileumskamp i tillegg til andre arrangementer.

– Det blir et år med stort fokus på både 30 år med FKH-historie, men også et år hvor vi har store ambisjoner på vegne av lagene våre og for framtiden. Åpningsfesten med ’Alle på kamp!’ skal være med og gi oss en best mulig start på sesongen og legge listen for både spillere og publikum når bortelagene kommer til byen i 2023, sier Martin Fauskanger til FKH.no.

Husk ukens Frelst-episoder: