Lokker med millionlotteri

Arne Utvik d.y. er daglig leder for boligbygger - og har kjøpt landets dyreste hytte i 2012.

Arne Utvik d.y. er daglig leder for boligbygger - og har kjøpt landets dyreste hytte i 2012. Foto:

Av
Artikkelen er over 6 år gammel

A. Utvik lokker alle som kjøper leilighet i 2012 til å bli med i trekningen om én million kroner i rabatt.

DEL

KARMØY: Én million kroner mindre i boliglån høres forlokkende ut, men det er et lite aber: du må kjøpe en splitter ny leilighet i løpet av 2012. I tillegg er det bare en vinner.

– Vi gjør dette som en PR-jippo, sier daglig leder i A. Utvik, Arne Utvik d.y.

– Hva er betingelsene?

– Alle som handler en ny leilighet av oss i løpet av 2012 er med i trekningen. Vinneren får en million kroner i avslag på leiligheten, opplyser Utvik.

– Men er dette lovlig?

– Vi har sjekket med våre advokater og revisor. Vi har fått tilbakemelding på at dette er lovlig hvis vi gir denne rabatten som en kredittnota. Det betyr at den heldige da ender opp med en million kroner mindre i boliglån, sier Utvik.

– Er det dårlig salg som gjør at dere finner på dette?

– Nei, vi hadde ikke trengt å gjøre dette. Markedet er bra for tiden og vi selger våre leiligheter. Vi gjør dette for å skape litt blest om firmaet, sier Utvik.

Karmøy-firmaet regner med at de vil selge 80–100 leiligheter i løpet av 2012.

– Vinnersjansen blir trolig mellom 1/80 og 1/100. I tillegg har vi solgt to leiligheter i desember. Vi lar disse to kjøperne bli med, uten at de visste om dette da de kjøpte leilighet, sier Utvik.

Men de lotterifrelste som er villige til å la seg friste, må da velge ett av Utvik sine leilighetsprosjekter i kommunene Haugesund, Karmøy eller Tysvær.

Artikkeltags