Bømlo-kvinne vant 27,5 millioner kroner

Ti nordmenn plukket med seg drømmegevinsten på 275 millioner kroner i Vikinglotto onsdag. En av vinnerne, en kvinne fra Bømlo, kunne nesten ikke tro det var sant da telefonen kom.

DEL

Full tilgang: H-avis+, eavis og Rix – 5 kr for 5 uker

BØMLO: – Det går ikke an! Nei, det tror jeg ikke på, utbrøt kvinnen da Norsk Tipping ringte og fortalte at hun var blitt over 27,5 millioner kroner rikere, forteller Norsk Tipping på sin hjemmeside.

De  måtte ha hjelp av mannen til vinneren for å overbevise henne om at dette var sant.

For etter at hun fikk nyheten ble det først helt stille i telefonen.

– Jeg har sjokk, jeg nå. Jeg klarer ikke tenke. Jeg er helt skjelven, sa Bømlo-kvinnen, ifølge Norsk Tipping, som så pratet med mannen hennes og overbeviste ham om at det faktisk er sant.

Kvinnen var en av ti i en norsk Vikinglotto andelsbank, som 19. april fikk hele premiepotten på drøye 275 millioner kroner.

Premierekorden for Norsk Tipping er på ca. 305 millioner kroner, og ble satt i  høstferieuka, i  41 i 2016. Da var det også en norsk andelsbank som fikk vel 305 millioner kroner.

De andre vinnerne i banken er:

Mann (28) fra Trondheim, mann fra Vinje i Telemark, mann fra Oslo, mann fra Akershus, mann fra Frogn i Akershus, mann (35) fra Oslo, kvinne fra Fjell, Hordaland, mann fra Brønnøy i Nordland og mann fra Herøy i Møre og Romsdal. Alle har fått den glade meldingen fra Norsk Tipping.

Artikkeltags