Gå til sidens hovedinnhold

Bryan Adams avlyser i Norge og Danmark

Artikkelen er over 1 år gammel

Bryan Adams' to konserter i Norge og fire i Danmark er avlyst. Det er foreløpig ikke kommet noe informasjon om de tre konsertene i Sverige denne uka.

STAVANGER:Adams tvitret mandag at koronaviruset har ført til at lokale myndigheter har avlyst hans konsert i Stavanger og alle konserter i Danmark neste uke.

Ikke lenge etter meldte NRK at smitteoverlege Tore Steen i Oslo mener smittefaren er for stor i Oslo Spektrum, der den canadiske artisten skulle opptrådt tirsdag kveld. Derfor er konserten i Oslo også avlyst.

Dagen etter skulle han holde konsert i DNB Arena i Stavanger for et publikum på rundt 5.000, men den er altså avlyst.

Håper på ny konsert

– Den er definitivt avlyst, dessverre. Det går ut en mail med informasjon til alle dem som har kjøpt billetter. Live Nation forsøker å skaffe en ny dato, sier arenasjef Petter Nystrøm, som forteller at de har holdt på i opptil sju år for å få ham til Stavanger.

Beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger kommune understreker at det ikke er kommunen som avlyser konserten, men arrangøren.

– De må følge opp både de som skulle opptre, og de som skulle være tilskuere.

Møtes på Skype

Landets storbykommuner har avtalt å møtes på Skype i slutten av hver uke. Første møte fant sted sist fredag etter initiativ fra Bergen kommune, og nest møte blir altså i slutten av inneværende uke.

– Storbyene er enige om å ha jevnlige møter der vi prøver å koordinere eventuelle nye tiltak og dra veksler på informasjonen vi sitter på. Vi som er beredskapssjefer, har også løpende kontakt, sier beredskapssjef Torstein Nielsen i Stavanger kommune til NTB.

I Stavanger har kommunen inntil videre stengt alle innendørs arrangementer med over 500 deltakere.

Kommentarer til denne saken