KORONAVIRUS: Oslo-konserten, som skulle foregått tirsdag denne uken, går av stabelen 24. mai, mens onsdagens Stavanger-konsert har fått ny dato 26. mai.

I alt ni konserter ble utsatt i Skandinavia, og alle har nå fått ny plass på turnélisten til «Shine A Light»-turneen om to måneder. Det betyr at kjøpte billetter vil gjelde til ny dato, ifølge Live Nation, som står bak Oslo-konserten.

Bryan Adams skrev først at lokale helsemyndigheter avlyste konsertene hans, noe som nå er endret til at myndighetene «utsatte dem». Nå fortviler fans fra andre land, som har kjøpt billetter så vel som flyreiser og hotellrom for å se Adams, over at de ikke vil få refundert billettutgiftene, på Twitter.

Bryan Adams har fem konserter i Storbritannia i starten av mai, og har planlagt et knippe konserter i april i USA – deriblant på de to gigantfestivalene Coachella og Stagecoach, som samler en kvart million mennesker i California-ørkenen.

Nå frykter mange at disse festivalene vil gå samme veien som SXSW i Austin, Texas, som ble avlyst. Mandag skrev Billboard at arrangørene vurderer å flytte begge til oktober måned, siden faren for avlysning ellers sies å være overhengende.