Utesommeren 2018 kommer til å sitte i kroppen lenge

Trine Styve Varlo, journalist

Trine Styve Varlo, journalist

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DagenHverdager, de er ikke like populære som feriedager og helgedager, men trengs for at verden skal gå rundt. Indrefilet smaker ikke så godt hvis du spiser det hver dag, late stranddager er fine i noen uker, men etter hvert ender du med å lengte ørlite grann etter skikkelig ruskevær.

Ja da, ja da, jeg er i gang med å overtale meg selv til å synes at det er OK å begynne å stå opp kvart på sju igjen i stedet for ni, at det er Ok at første kaffekoppen blir en på-jobb-kopp istedenfor at den inntas i senga med et dovent blikk ut vinduet, og at badehåndkle og badedrakt snart må pakkes ut av sommerbilen og lagres til neste mai.

Jeg kan jo legge til at vi er heldige i Norge som faktisk har årstider som deler arbeidsåret fint opp i bolker til å leve med, og at høsten gir ro til den flagrende sommersjela. Men så storsinnet at jeg vil si noe om vinteren, er jeg altså foreløpig ikke.

September bærer også i seg et håp om klare dager med høy himmel og utevær, nemlig.

Utesommeren 2018 kommer til å sitte i kroppen lenge. Den vil forhåpentligvis fordele små energibomber rundt i livene våre når vi trenger dem i novembermørket. Vi er mange som lever bedre med slike sommerdager som i år under huden. Men i november må bamseklemmene sitte løst ...

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags