Noe av det kjekkeste jeg vet

Terje Flateby, sportsleder

Terje Flateby, sportsleder

Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

DagenI dag er det en gledens dag. Det er nemlig dagen vi får utbetalt årets feriepenger. Og det er jo aldri feil.

Feriepengene kommer til å få bein å gå på, som alltid. Heldigvis går ikke alt til å betale restskatten. Noe skal faktisk brukes på det som feriepengene antyder, nemlig ferie.

Foreløpig er ikke planene så store. Men to av destinasjonene er pekt ut. Først en helg til metropolen Bø i Telemark. Så blir det en uke i Oslo i slutten av juli.

Jeg er den første til å innrømme at mine ferievalg i utgangspunktet ikke høres særlig spennende ut. Men så er det sånn at det tilfeldigvis skal spilles fotballcuper i Bø og i Oslo på samme tid.

Å bruke deler av sommerferien på fotballcuper er noe av det kjekkeste jeg vet. Jeg har vært på Bø Cup før. Det funker. Og med ivrige 11-åringer kommer det til å gå som en drøm, selv om nettene tilbringes på en luftmadrass i en gymsal. Det har sin sjarm det også. Og en tur i Bø Sommarland er jo aldri feil.

Men selv om Bø Cup er bra, er Norway Cup uten tvil sommerens høydepunkt. Jeg har allerede vært så heldig å ha noen magiske øyeblikk i kveldssola på Ekebergsletta. Jeg kjenner at jeg får frysninger bare jeg tenker på det. Uten tvil noe av det kjekkeste jeg har opplevd.

Forventninger, spenning, spilleglede og fellesskapsfølelse. Det skaper minner for livet. Jeg er klar, for både Bø og Oslo. Sydenturen får vente.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags