Andre fortjener også takk

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Det ene takkebrevet etter det andre til helsepersonell har i korona-tiden dukket opp i Haugesunds Avis. Helt sikkert fortjent, men det fins også andre yrkesgrupper som står i fare for å bli smittet.

Det gjelder i første rekke butikkpersonell og frisører. Riktignok har butikkansatte en glassplate foran seg i kassen, men ofte må de vise kunden hvor varene er. Og dette gjelder ikke bare dagligvarebutikker, men hos alle som driver fysisk butikk. I tillegg kan også kunden bli smittet.

Og siden du i lengden ikke kan leve av luft og kjærlighet, er først og fremst dagligvarebutikkene livsviktige.

Nettopp dette burde også de som kritiserer for kort avstand mellom kundene tenke over. Det går selvsagt an å lukke inn en og en om gangen, men da må det gjelde alle. For ellers går de bare til en annen butikk hvor de ikke har sånne regler.

Og alle husker fortvilelsen da frisørene måtte stenge ned. Selv om ikke en klipp er livsviktig, er det tross alt viktig for velværet. Og noe som har blitt en vane blant folk.

Og kjøper du en jakke eller en bukse, og den er for lang, må den ansatte passe den til før den blir sendt videre til sydamen.

Men disse yrkesgruppene ser ut til å bli tatt for gitt, selv om også de hadde fortjent noen takkens ord i avisen.

Noe de så absolutt hadde fortjent.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken