En "gubbe" mot gubbepolitikk

Lisa Marie Ness Klungland

Lisa Marie Ness Klungland Foto:

Av
DEL

LeserbrevDet er flott at Svein Erik Indbjo i Frp bryr seg om de unge i regionen vår. Likevel bommer han på middelet mot målet. Vårt felles mål er at flere unge flytter til både Haugesund og regionen rundt. Det er ikke bare de over 50 som ønsker å bo i leilighet, mange studenter, unge enslige og unge par ønsker å kjøpe seg leilighet. Problemet er å komme seg inn på markedet.

Med Frp i regjering har de redusert Husbankens rammer og endret inntektsgrensene slik at færre får innvilget bostøtte. Husbanken gir bostøtte, lån og tilskudd, noe som gjør dette lettere. Vi i Senterpartiet ønsker å gi unge uten egenkapital, men med betalingsevne, muligheten til å kvalifisere for støtte fra Husbanken.

På den andre siden ønsker unge tilflyttere arbeidsplasser og tjenester i nærheten slik at det blir attraktivt å flytte hit. Det blir for enkelt å bygge mange rekkehus og eneboliger dersom de unge ikke har mulighet til eller ønske om å kjøpe. På Stortinget ønsker jeg å jobbe for vekst på hele Haugalandet og en attraktivt region for de unge som kan konkurrere mot regionen i sør.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags