– FKH-spillere banner for mye

VIL HA FORBUD: Flere klubber har allerede lagt ned forbud mot banning, men så langt har ikke FKH kommet ennå, skriver Sigurd O. Larsen i dette innlegget.

VIL HA FORBUD: Flere klubber har allerede lagt ned forbud mot banning, men så langt har ikke FKH kommet ennå, skriver Sigurd O. Larsen i dette innlegget. Foto:

Av
DEL

LeserbrevMange reagerer på all banningen som FKH-spillere lirer av seg etter kampene. Dette er støtende for flere tilhengere, og noe som klubben for lengst burde tatt tak i.

Dette gjelder ikke alle spillerne, men de få som skiller seg ut, ødelegger for hele laget. Man skal huske på at det også er mange kristne som følger kampene, og de blir både såret og støtt over denne utingen. Andre, som er mindre sterk i troen, liker det heller ikke.

Dessuten er det også barn som ser kampene, og selv om mange lærer å banne på skolen og i hjemmet, behøver ikke byens stolthet å gjøre det verre.

Fotballspillere er for mange barn helter de ser opp til, og som de har bilder av på veggene.

Det er lett å bli frustrert og irritert når noe går dem imot, men dette skjer både i solskinn og i gråvær. Hver gang enkelte spillere snakker med pressen, skjer dette, og i nesten annethvert ord.

Flere klubber har allerede lagt ned forbud mot banning, men så langt har ikke FKH kommet ennå.

Derfor er det på tide å gjøre noe med det. Det holder lenge å ligge blant de nederste på tabellen, om ikke klubben også skal være der i antall banneord.

Artikkeltags