FKH trenger psykolog

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Fire poeng ned til kvalik-plass og ti kamper igjen gjør at det blinker et blått lys for FKH. I verste fall kan Haugesunds stolthet rykke ned.

Da blir ingen ting som før. Da er det slutt på festen på Haugesund stadion. Da er man tilbake til årene hvor Haugar, Vard og Djerv 1919 samlet noen hundre tilskuere på kampene. Da speaker kunne telle hver enkelt tilskuer.

Da eliteseriespill bare var en drøm.

Hva som er grunnen til at FKH-spillerne ikke får ut det de kan, kan ha mange grunner. Men det er nærliggende å tro at hovedgrunnen til det svake spillet, skyldes mangel på selvtillit. Og hvordan de skal få den tilbake, er det kanskje bare fagfolk som kan hjelpe dem med.

For - uten å ha overvært treningene - vil man helst ikke tro at spillerne trener mindre enn andre lag. Men laget har gått på flere sprekker etter pause, så for en tilhenger kan det virke som om kondisjonen ikke er på topp.

En annen grunn kan være at det er tynt med publikum på kampene, men det gjelder jo alle lagene i verden for tiden.

Treneren har hovedansvaret, men å skylde alt på ham blir for enkelt. Eller at spillerne er late. Men at laget ikke henger sammen for tiden, er ikke vanskelig å se.

Kanskje en psykolog kan snakke med spillerne. For noe må gjøres, ellers kan det gå helt galt. Et nedrykk kan bety slutten for FKH. Og da er fotballen i Haugesund like fattig som før.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken