Fotball som hovedrett

Av
DEL

LeserbrevDjerv 1919 fikk en drømmestart i serien. Og det for en klubb som hadde søndagsmiddagen som hovedrett i mange år.

Hundreårsjubilanten har hatt flere baller i lufta siden den ble stiftet. Men det er søndagsmiddagen klubben er mest kjent for. Det er flere tiår siden A-laget var på en fransk visitt i den fornemste serien.

Mennesket lever ikke av fotball alene, har de nok tenkt, de kloke hodene på Djervhuset. Noe som har gitt mange kroner i kassen. Og som har vært kjærkomne penger også for alle lagene i de aldersbestemte klassene.

Det var Marta og Kjell Hovland som sto grytidlig opp om søndagene for å ha middagen klar til de første gjestene. Det resulterte i overskudd år etter år. Nå er Marta og Kjell historie på Djervhuset, og det samme er søndagsmiddagen.

For fra nå av ser det ut for at det er det sportslige det skal satses mest på. Det var ikke for tidlig, selv om fotball i 3. divisjon ikke gir så mye smør på skiva.

Men Djerv 1919 er først og fremst en fotballklubb. Og i fotballklubber er det fotball som skal være hovedretten.

Det har de kloke hodene på klubbhuset endelig forstått.

Selv om mange savner søndagsmiddagen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags