Byfest kan bli en fyllefest

Av
DEL

LeserbrevInventum vil ha Byfest - det bør de ikke få.

Byfest1 er noe av det mest positive som er arrangert i Haugesund. I strålende solskinn var dagene for mange 17. mai og julaften på en gang.

Nå vil Inventum flytte festen fra Rådhusplassen til Indre kai, og dermed er man trolig sikret en gedigen fyllefest. Det er på kaien alkoholen er. Der ligger utestedene tett på rekke og rad, og man må nesten holde seg borte skal man komme seg edru hjem.

Sist gang Byfest ble arrangert i Haugesund - sommeren 2017 - viste værgudene seg fra sin beste side. Dersom været blir like fint til sommeren vil flere hundre gjester benke seg på pubene, og gå hjem i en dobbeltrus de kanskje aldri har hatt.

Indre kai kan heller ikke sammenlignes med Rådhusplassen. I bakken nedenfor Fiskerne vil publikum stå som sild i en makrellboks. Skulle det også bli regnvær, vil paraplyer stenge sikten for de bak.

Inventum-sjef Bjørn Gerry Viksund har forklart hvilemodusen med at de ikke har fått artistene de ønsker. Det blir for tynt.

For:

Susanne Sundfør samlet to tusen publikummere på Rådhusplassen siste gang Byfest ble arrangert. Derfor bør det ikke være mer vanskelig å booke en eller flere popstjerner i 2020.

Inventum kan sikkert få noen tips av Scandic Maritim, som varter opp med den ene stjernen etter den andre.

Byfest vil også være bra for butikkene i sentrum. Noen ekstra kroner er ikke å forakte.

Butikker finner du ikke på kaien. Der er det for det meste øl, øl og enda mer øl.

Og vil du ha noe sterkere, får du sikkert det også.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags