Se på de ansvarlige

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDet er viktig å ikke skyte på pianisten i saken om sluttavtalene i Haugesund kommune. Nesten enhver som hadde fått en halv million ville tatt imot den.

Det er de som har lagd avtalene som først og fremst bør holdes ansvarlige. For det er ikke første gang politikerne sløser med skattebetalernes penger.

Terra-saken er det absolutt verste eksempelet. Den førte til store negative konsekvenser for flere av Haugesunds innbyggere. Da kom også byen inn på den fryktede Robek-listen.

Blant annet ble flere gamle og syke stuet inn på dobbeltrom, mens de som hadde forhandlet fram avtalen ble flyttet på - med samme lønn. Og de som vedtok den (les: bystyret) ble sittende i den ærverdige sal. Men snakker du med folk om Terra i dag, får du nesten alltid det samme svaret:

- Dette må man glemme.

De som sier dette har et poeng. Men heller ikke mer. Selvfølgelig kan man kan ikke gå resten av levetiden og snakke om snøen som falt for flere år siden. Men man bør heller ikke glemme den. Terra-fadesen bør ligge i bakhodet til de som styrer byen, sånn at en lignende tabbe aldri blir gjentatt. Men etter disse sluttavtalene, er det åpenbart at politikerne ikke har lært.

Haugesunds Avis har - som eneste lokale medium - avslørt sluttavtalene til Tina Røvær, Eilif Fjon og Erik Schøyen. Det skal avisen ha ros for.

Og siden avisen har kommet så godt i gang, burde leserne også få navnene til de som er ansvarlige for sluttavtalene.

Det hadde gitt avisen enda flere fjær i hatten. Det er nok av dem som vil ha en mer kritisk avis.

Kosestoff får du nok av på TV Haugaland. Til og med gratis.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags