5G, 6G eller 7G for arabere

Av
DEL

LeserbrevDet går dessverre dårlig med FKH, så nå bør Vestlandets lille Paris, Haugesund satse på å ta igjen det de taper i idrett på å følge med i tiden.

I dag laster de fleste ned en app til ditt og datt.  Keiseren har fått nye klær og det som før ble kalt et dataprogram på datamaskinen kalles nå en app, endog på datamaskinen. 
 

Jeg bruker «Dreamweaver» (DW) til å utvikle egne nettsteder.  Da har jeg tilnærmet full kontroll på det jeg gjør.  Gode gamle DW kalles nå også en app.  Det er kanskje ikke så rart i disse tider hvor Statoil skifter navn til Equinor som er forståelig ettersom det gamle navnet inneholder det fossile brennstoffet «oil» i sitt navn og det er ikke særlig framtidsrettet. 

At NSB skifter navn til Vy er vel ikke det som reduserer byråkrati og papirflytting mest.  En app er muligens et kortere og mer slagkraftig ord enn dataprogram og skreddersydd dagens krav til minimalisme. 

Fremtidens mobilnett må gå lynraskt ettersom mange av tjenestene vil drives av kunstig intelligens.  Det samme må den applikasjonen du bruker på mobiltelefonen.  Det aller beste er kanskje å utvikle en progressiv webapplikasjon som har fordelene til en app og en responsiv nettside.  Den slår to fluer i en smekk og kan redusere bedriftens kostnader.


Ytterligere informasjon:

http://robotskolen.no/


Permanent lenke:

http://robotskolen.no/arkiv/2019/#6g-wasm-pwa-ai


Kjell Gunnar Bleivik

Samfunnsøkonom og webutvikler. Pensjonist fra Norges Banks forskningsavdeling.

Jeløya, Moss

Følg på: Facebook, www.linkedin.com/in/KjellBleivik

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags