Direkte flyrute mellom Norge og Israel

Av
DEL

LeserbrevDet var i fjor 13.800 nordmenn som reiste til Israel, og dette var en økning på ni prosent i forhold til 2016.

Men dette tallet kunne vært langt høyere hvis det var en direkte flyrute mellom Norge og Israel. Slike tilbud finnes både fra Sverige og Danmark, og hvorfor kan det ikke opprettes noe lignende her i landet? Undertegnede vil gjerne rette en henstilling til flyselskapene Norwegian og SAS om å satse på Israel ved å opprette en direkterute.

I tillegg bør reiseselskapene Apollo, Ving, TUI og Solfaktor sette opp charterreiser til Israel. Honnør til Plussreiser som har en rekke tilbud til den jødiske staten. Når den moderne Ramon internasjonale flyplass etter planen åpnes senere i år utenfor Eilat, skulle det ligge til rette for nye direkteruter også fra Norge. Eilat ligger på sørspissen av Israel helt nede ved Rødehavet. Dette er et eldorado for turister med gode temperaturer året rundt.

I tillegg inviterer Israel til en rekke spennende steder som vi kjenner fra bibelhistorien, og den moderne staten har også mye annet å tilby. Dette er et lite land, så her kan vi nå langt på kort tid! Jeg har vært på mange flotte turer rundt i hele Israel. Nå håper jeg snart at jeg kan reise med direktefly fra Norge!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags