Feiende flott Haugarmagasin

Av
DEL

LeserbrevHaugar-veteranene Svein Olav Hansen og Alf Henden har lagt fra seg fotballskoene, men tastefingrene beveger seg fortsatt som de skal.

Det er en og to mannsaldre siden de to var blant Haugesunds største fotballprofiler. Men selv om muskulaturen skranter mer enn i fordums tid, ligger de ikke på latsida. Nå er de blant mange frivillige som har skrevet et feiende flott Haugarmagasin.

Flere andre klubber har mye å lære av Haugar når det gjelder informasjon til medlemmer og andre som følger dem. Med jevne mellomrom kommer klubben ut med blader til husstandene.

Det er for så vidt ingen overraskelse. Haugar er ikke bare byens yngste klubb, den er også den mest moderne. Det viser også mangfoldet i klubben.

Men selv om Haugar har et omfattende tilbud til ungdommen, er det gamlegutta som står for det meste av det skrevne ord. Til og med en lederartikkel signert daglig leder Roald Osmundsen, finner du – i de 84 sidene, nydelig innpakket.

Denne beskjedne leser har gått gjennom hele magasinet, og det er vanskelig å finne noe som er bedre enn det andre. Men damelaget fra 1993 er kanskje det artigste gjensynet.

Linda på topp, Gro i midten og Aina på vingen, og alle de andre.

Så gøy det var å følge dem. 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags