Fjord Motorpark og politikk (igjen)

Fjord Motorpark

Fjord Motorpark Foto:

Av
DEL

LeserbrevPå TV Haugaland kan man etter kommunevalget i Karmøy se flere politikere som uttaler seg om samarbeid på tvers av partigrenser. I den forbindelse blir også idrettsanlegget Fjord Motorpark nevnt.

Karmøy SVs Odd Magne Hansen forteller i et intervju med TV Haugaland at den politiske motstanden mot idrettsanlegget Fjord Motorpark er blitt styrket. I den forbindelse reiser det seg flere spørsmål om hva Hansen egentlig mener. Det faktum at Karmøy SV aktivt har gått inn for å sabotere idrett, frivillighet og et inkluderende miljø er i tillegg stikk i strid med Hansens eget valgprogram.

Landsdelsanlegget for idrett som Fjord Motorpark er skal ikke opp til “politisk omkamp”. I Odd Magne Hansens intervju kan man fort sitte igjen med denne følelsen. Idrettsanlegget Fjord Motorpark er allerede avgjort politisk, og den politiske flertallsavgjørelsen har bestemt at idrettsanlegget skal bygges.

Den videre veien for Idrettsanlegget Fjord Motorpark er en sak mellom Karmøy kommune og grunneiere som skal opp i rettssystemet før videre prosjektering og bygging kan starte. Karmøy kommune har i sin avtale med idrettsanlegget Fjord Motorpark juridisk forpliktet seg til å hjelpe med anskaffelse av området idrettsanlegget skal bygges på, og det er dette som skal avgjøres i rettsvesenet.

I prosessen opp mot den kommende avgjørelsen i retten har Fjord Motorpark gjort flere tiltak for å hjelpe Karmøy kommune. Blant annet gikk Fjord Motorpark frivillig med på å levere en svært kostbar lydanalyse mye tidligere enn hva som egentlig var kravet i reguleringsplanen i håp om fortgang i prosessen.

Vi som heier på idrettsanlegget Fjord Motorpark håper at Karmøy kommune stiller seg bak flertallsavgjørelsen om bygging. Vi håper også at idrettsanlegget får like oppvekstvilkår som andre idrettsanlegg i kommunen.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags