FKH blir ikke svekket

Av
DEL

LeserbrevDen ene spilleren etter den andre forlater FK Haugesund, til supporternes fortvilelse.

Det betyr ikke nødvendigvis at laget svekkes. Trener Jostein Grindhaug har lagd gull ut av gråstein før, og laget har de siste årene vært i cupfinaler og på øvre halvdel av tabellen.

Derfor er det ingen grunn til å male fanden på veggen, selv om det selvsagt vil vise igjen at en spiller som Martin Samuelsen forsvinner. Mye har stått og falt på ham det siste halvåret av sesongen.

Men gjort er gjort, og spist er spist. Og det dukker alltid opp nye talenter, pluss at skadde spillere vil bli bra igjen.

Det FK Haugesund kanskje har mest grunn til å bekymre seg over, er det synkende publikumstallet de siste årene. Det gir mindre penger i kassen, til en organisasjon med mye utgifter.

For spillere er ikke gratis. Skal man ha gode spillere, må man også betale dem. I tillegg har klubben en relativt stor administrasjon, som skal ha sin lønn. Om det kommer kutt også der, vil tiden vise.

FK Haugesund er ingen rik klubb, likevel klarer de å matche både Rosenborg og Brann. Dette er beundringsverdig med tanke på ressursene de rår over.

Det forteller om en klubb som har funnet sin plass i eliten.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags