Godt nytt FKH-år!

Av
DEL

Leserbrev«In the year of a new beginning, how do we write the end?» Dette er et spørsmål de fleste stiller seg, både på det personlige plan og på andre arenaer. Regner med at dette har vært et tilbakevendende spørsmål for oss som er FKH supportere, sett i lys av siste ukers usikkerhet og mediekjør. Fra sjokk, håp, tro, vantro til forbannelse på engang. Fotball er følelser. At noen får stjerner i øynene så snart RBK blir nevnt, det vet vi.

At noen ønsker seg dit, vet vi også. At noen forkaster det meste for å komme seg dit, opplever vi også. På det mest ugunstige tidspunktet blir timingen helt feil, og klubben blir satt i en meget vanskelig situasjon. Ville hester er omtrent umulige å stagge, det er en kjensgjerning. Men skal dette knekke oss? Skal dette bli vår bane? Nei! Vi skal reise oss, vi skal stå på, vi skal støtte laget og klubben, enda mer enn før. Vi skal kjøpe våre sesongkort i enda større omfang. Vi skal fortsatt fri til pengesterke her i denne gammel- og nyrike byen og håpe at øynene og lommeboka blir mer åpne for merkevaren FKH. Patrioter vis dere! Ingenting viser vel mer enn nå at FKH blir lagt merke til, og at her gjøres mye rett og bra. Vi skal støtte og hylle investorene. Ingen kan føle smerten av dolkestikket i ryggen større enn Nesheim og co. De har gitt oss grunnlag for eliteseriefotball i byen i en årrekke. Om ikke alle investeringer har kastet like mye penger av seg, så lever vi godt med det.

Intet tre vokser inn i himmelen uansett. La 2019 bli året da entusiasmen kommer tilbake på og utenfor banen. Dette åpner for nye muligheter!  Kanskje dette ikke blir begynnelsen på slutten, men slutten på begynnelsen? Det krever noe av deg og meg og alle andre. Vi tar utfordringen, gjør vi ikke? Vi hyller klubben og setter mot i spillerne våre. Vi støtter klubben vår. Da kan man kanskje om et år gjøre opp status med følgende ord: Tapets alt din vinning skapte. Godt nytt FKH-år!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags