Haugesund – og den gode framtiden

Av
DEL

LeserbrevI 2015 var det kommunevalg, da skjedde det en endring i vår kjære by. Arbeiderpartiet gjorde et rekordvalg. Det ble utgangspunkt for å starte opp gode og solide forhandlinger, som igjen førte til dannelse av en flertallskoalisjon som skulle styre Haugesund de neste fire år. Koalisjonen består av, Ap, V, SV, MDG, KrF, Sp og Pp- for en gjeng med flinke og løsningsorienterte folkevalgte, for et samarbeid, for en raushet, fokuset vårt har gitt en verdiskapning for kommunen og borgerne.

De siste fire årene har vi stablet økonomien på beina igjen. Det har i koalisjonspartiene vært enighet om å stå for det vi ble valgt på, nemlig å snu den økonomiske kursen. Sammen med en dyktig kommunedirektør og hans stab, så har vi klart det. Vi har begynt å investere og vi satser på framtida, i skole og i idrett, de unge. Vi har fått på plass en ny spennende enhet innen kultur, idrett og frivillighet, og like før jul ble en ny kommunaldirektør ansatt. Dette har vi tro på.

Tanker og konkret arbeid mot eldresatsing i vår kommune, vil også bli høyt prioritert framover. Vi problematiserer ikke, vi jobber mot gode effektive satsinger som skal forbedre livskvaliteten og gi mening for eldre med ulike behov. Vi har i perioden klart å få en bedre balanse mellom det private og offentlige slik at alle kan være med og ingen utarmer hverandre. Balanse er vanskelig. Det er utrolig viktig i en kommune å ha gode offentlige tjenester som gagner fellesskapet, det utelukker ikke at en skal satse private aktører. Vi trenger alle, men det kreves et godt samarbeid. Vi har i perioden klart å ha to tanker i hodet samtidig, det har ført til at vi også har fremmet det lokale næringslivet. Så kjære borgere, ved høstens kommunevalg så er det kolossalt viktig at dere gir oss fornyet tillit, slik at vi kan fortsette det gode arbeidet og fortsette å skape og utvikle vår flotte by, Haugesund. Det skal være en kommunen som mennesker ønsker å leve og bosette seg i. Kommunen vår trenger folk. Vi trenger din stemme i september. Godt valg til høsten 2019.

Anne Engedal

Ap

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags