Haugesunds prakt

Av
DEL

LeserbrevHaugesund sentrum skal være kjernen til byen vår, derfor er det på høy tid å skape noe stort ut av sentrum. Vi trenger et sentrum med det lokale næringslivet blomster og alle kan trives.

Til valget i år går jeg til valgkamp med blant annet styrking av sentrum som hjertesak. Jeg ønsker et Haugesund sentrum som er fargerikt og fullt av liv. Jeg ønsker at flest mulig bruker de gode butikkene vi har i sentrum, foruten et godt næringsliv i sentrum vil det ikke bli like attraktivt som det er i dag. For å skape et godt fellesskap i sentrum mener jeg at vi må få en rekke ting på plass. Vi må skape et sted som vekker interesse for enhver alder. Jeg ønsker meg et Haugesund sentrum vi kan ha en plass for de yngste, hvor de kan leke og hvor vi har gode sitteplasser for de eldre hvor de kan speide ut over «Haraldsgatå».

Et moderne sentrum kan komme til å hjelpe på attraktiviteten, og vi er på god vei til et friskt og moderne sentrum, men er ikke framme enda. Jeg mener noe Haugesund sentrum mangler er farge og kunst. Å åpne for gatekunst vil kunne gi sentrum en helt ny og kul «look», men det kan også forebygge på ulovlig graffiti. 

Å gi et sted både den yngste og den eldste kan møtes sammen i sentrum mener jeg er viktig for å få til et bra sentrums fellesskap. Svaret er å få på plass en ny bypark hvor landmannstorget står i dag. Jeg vil ha en park hvor barn kan bruker energien sin på gode lekeapparater og foreldre kan sitte å nyte dagen med en kopp kaffe på en benk på landmannstorget.

Jeg mener Haugesund sentrum skal være Haugesunds midtpunkt. Derfor jeg vil jobbe for et Haugesund sentrum som skal være Haugesunds store prakt.

Daniel Whittle Stensland

1. Nestleder i Haugesundregionen Unge Høyre

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags