Dette innlegget er også publisert på Lene Tønnessens blogg. Den kan du sjekke ut her.

Så har det jommen skjedd igjen. Den populære bloggeren "fotballfrue” har fått seg baby nr 2. Stor stas!

Babyen er et nydelige lite nurk. Gyllen, masse sort hår, søt liten nese, perfekte lepper – ja kommentarene lar ikke vente på seg. Lesere over hele Norge hyller denne lille skapningen som har kommet til verden i ekte kjendisstil.

Flere kvinner puster lettet ut. Denne gang tok ikke fotballfrue bilde av kroppen sin like etter fødsel.

” - Phiuuu – nå har sikkert alle mannfolka glemt hvor bra hun så ut bare dager etter det første mirakelet hennes ble presset ut for 2 år siden. Ergo, jeg kan være så feit og daffen jeg bare vil – jeg har jo tross alt født et barn. Da er det jo OBLIGATORISK å gå rundt med fett hår, joggedress og dobbelthake”

Gleden ble dessverre kortvarig for mange. Nå ligger nemlig et nytt bilde ute på nett av fotballfrue 4 dager etter fødsel - om mulig enda mer fitnessklar enn forrige gang. Hvordan våger hun? Eier hun ikke respekt for sine medmødre? Er hun ikke klar over hvor jævelig hun får andre til å føle seg? Skamme seg, burde hun! Om ikke det var nok så er hun så frekk at hun poserer med G-streng i tillegg? Forkastelig! Vi skal jo gå med pansertruser etter fødsel. Makan!

Hold your horses, ladies. Problemet ligger ikke hos henne. Det er usikkerheten deres som taler i tunger. 

Dette finner jeg interessant. Så lenge man har kroppen dekket i fiskeskjell og cellulitter, samt en mage som gir en fin ”SKÅL” til låra – jo da blir man hyllet herfra til himmelen. ” - Åååå , så bra du ser ut! Fy søren, ass! Forbilde deluxe! "

Det er ingen sannhet i det. Dere ser ikke bedre ut enn fotballfrue. Det er ren trøst. Dere trøster dere selv og hverandre med å si at hun ikke ser normal ut. Men hva er normalt, da? Vi har milliarder av forskjellige kvinner på denne kloden her. Alle er unike. Alle er fine i sin form. Det er ingen fasit som sier at det kun er de store som er flotte. Smaken er som baken – det lærte vi på barneskolen.

Ingen oppgående damer som er trygge på seg selv, setter seg bak tastaturet og håner en person som ser ”for bra ut”. Ingen! Alt dette fjadahysteriet grunner i bitterhet og sjalusi. Trenger ikke en ny Einstein for å forske på den der. Det er så innlysende og usexy. Damer med dårlig selvtillit som ikke ønsker å se det vakre i andre, er nemlig akkurat det - Usexy!

Om en treningsguru som fotballfrue legger ut et bilde hvor hun ser ut som en million – nei da er det tydeligvis korsfesting i det langstrukne Norge. Det er altså så idiotisk! Jeg vil grine på vegne av alle menn som nå sitter hjemme med en dritsur nybakt mor som heller bruker tiden på å rive seg i håret over fotballfruens flate mage, enn å si ”gulle-dulle” til sin nye verdensborger.

Og ja,  jeg vet at det sitter slanke damer der ute som også er bitre på livet og lar data-develen i seg hamre løs på tastaturet. Jeg ønsket at flest mulig skulle klikke seg inn her, lese teksten og forhåpentligvis få noen til å slutte med mobbing på nett. Tipper at nøyaktig halvparten hadde falt bort om det sto tynne damer i overskriften.  Å være tynn er jo bare et eneste stort luksusproblem, ikke sant? Urettferdig og direkte teit.

Noen ganger lurer jeg på hvor mange det er som er født med en kork i ræva. All driten kommer jo tydeligvis ut kjeften istedenfor.

LES OGSÅ: Fotballfruer og flate mager