Karmøylistas dobbeltspill

Av
DEL

LeserbrevI Haugesunds Avis 28. mai skriver Karmøylistas ordførerkandidat Helge Thorheim at bompenger er en sann folkeplage. Han tar et kraftig oppgjør med den økte bruken av bompenger og tar samtidig til orde for å bruke mer av Oljefondet til vei og annen infrastruktur. I HAs valgomat kan man også lese at denne bygdelista er imot bompenger.

Problemet er bare at dette ikke henger sammen, da Thorheim og hans «partifeller» så sent som 25. mars i år stemte for å starte arbeidet med en ny bompengepakke på Haugalandet etter 2023. Det er også en kjent sak at Karmøylista er en svoren tilhenger av den unødvendige, kostbare og utdaterte omkjøringsveien. Vi vet alle at denne ikke kan bli realisert uten bompenger.

Karmøylistas dobbeltspill ser vi også når det gjelder eiendomsskatt. I HAs valgomat kan vi lese at lista er imot eiendomsskatt, mens Thorheim og hans «partifeller» de to siste år har stemt imot Fremskrittspartiets forslag om en kraftig reduksjon av eiendomsskatten. Det er både trist men også direkte uredelig at denne bygdelista forsøker å lure velgerne med slike usannheter.

I Karmøy er det bare et parti som er imot både bompenger, eiendomsskatt og en unødvendig og kostbar omkjøringsvei, og det er Fremskrittspartiet.

Godt valg!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags