Klassisk spennende på Edda

Av
DEL

LeserbrevEdda kino har begynt å vise filmklassikere om mandagen. Det forteller kinosjef Marit Sætre Færevåg på Facebook.

Dette bør være et godt tilbud for folk i alle aldre. Om de helt unge vil møte opp, vil tiden vise. Spørsmålet er hvilke filmer kinosjefen plukker fram. Filmene bør ha titler som frister alle filmfrelste.

Ifølge kinosjef Sætre er ikke hensikten å få flest mulig publikummere. Mandag er ikke den dagen i uken folk går mest på kino likevel. Men det kan unektelig bli noe stusslig dersom bare en og to håndfuller møter opp. Derfor er det viktig å unngå de helt tunge filmene, og samtidig legge til side egeninteresser.

Altfor mange går i baret på grunn av det.

Edda kino er et av Haugesunds beste kulturtilbud. Og med dette nye prosjektet blir det enda bedre. Filmene vises også til alt overmål i storsalen, som er en av Norges flotteste kinosaler. Skal man ha skikkelig glede av en film, bør den vises i Edda 1.

Man sier ikke for mye når man hevder at enhver film som blir satt opp på Edda 1, er bra kino – uansett terningkast. Bare fasilitetene er verd ett og flere besøk.

Mandagen er også en god dag for folk flest. Da er TV-tilbudet så som så, og alle som har vært innom en kinosal vet at film er best på et stort lerret.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags