Kommentar "Dramaets avslutning"

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Noen kommentarer til dagens leder i Hgsd avis.

En lite gjennomtenkt og innholdsmessig svak lederartikkel i Hgsd avis. Hadde justisministeren bare hatt litt grann selvinnsikt, hadde hun trukket seg selv for flere dager siden. Hun har overhode ikke tillit i Stortinget, og langt inn i både FRP og H, har veldig mange fått mer enn nok av hennes retorikk og manglende oppførsel. Hun setter seg selv i sentrum og bryr seg lite om både Stortinget og regjeringens ve og vel. Se f.eks bare noen kommentarer som skrives på Kristen Clemets Facebook-vegg:

«En klok kommentar. Personlig er jeg rasende på Listhaug. I tillegg til den farlige og destruktive facemeldingen raserer hun nå, nærmest med vitende og vilje, et møysommelig oppført byggverk som dyktigere politikere enn henne har reist. Det er egentlig hun som feller regjeringen. Hun setter de andre aktørene sjakk matt, enten det gjelder Støre, Solberg eller for den saks skyld Siv Jensen. Hun setter også Hareide i en håpløs situasjon. Skjønner hun hva hun har gjort? Bryr hun seg?»

Til dette svarer altså Clemet:

«Godt spørsmål. Jeg tror det er mange som ikke forstår seg på henne. Alle andre ville jo, i en slik situasjon, bedt om å bli flyttet eller gå av».

Jeg er rimelig sikker på at det blir regjeringskrise, dersom ikke Listhaug forsvinner som justisminister. Egentlig viser dette bare at Erna og regjeringen har havnet i et avhengighetsforhold til ytterst høyre og i anstendighets utmark, som Støre så treffende beskrev det.
 

Lars Tore Nordskog

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken