Mat-kanalen TV Haugaland

Av
DEL

LeserbrevMat og mer mat. Det er god mat for flere TV-kanaler. Og det i et samfunn hvor halvparten av folket er overvektige.

Blant kanalene som har mat som et sentralt satsingsområde er lokale TV Haugaland. Og for en TV-kanal som lever med kunstig åndedrett er dette enkel og billig satsing.

Da slipper medarbeiderne å lete etter stoff. Det er bare å stikke innom en restaurant og gi stedet god reklame. Kanskje det også trengs for en bransje hvor flere kan vise til røde tall.

Dette er ikke for å latterliggjøre TV Haugaland. Kanalen har slitt med dårlig økonomi siden starten, og med tre faste i redaksjonen er det grenser for hvor mye god journalistikk de klarer å lage.

Men det må vel være annet som appellerer til seerne og er enkelt å lage stoff om enn mat. Fedme er en av våre verste livsstilssykdommer, og derfor burde de som formidler stoff om mat til noen tusen seere kjenne sitt samfunnsansvar.

Det at ulike rikskanaler gjør det samme er ingen unnskyldning. Man trenger ikke å hoppe på sjøen selv om andre gjør det.

Drukningsulykker er det nok av.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags