Matvarereklame.

Av
DEL

LeserbrevGjennom et langt liv har jeg bodd og arbeidet i mange forskjellige land og der igjennom erfart prisnivået på blant annet matvareprisene i disse landene i forhold til Norge.
Når jeg nå har flyttet hjem igjen er det forstemmende å se og høre matvarereklamen i alle medier her til lands hvor vi alle blir bombardert med «informasjon» fra matvarekjedene hvor de prøver å gi oss inntrykk av at nettopp hos dem er matvarene utrolig billige og at de gjør alt for å sørge for at varene til oss forbrukere blir så rimelige som mulig.
For et bedrag! Kjedene burde være tatt for retten hvor de ble tiltalt for bevisst løgnaktig informasjon!
For å underbygge påstanden om det vanvittig prisnivå her i landet registreres det at den nye overklassen eller lønnsadelen er nettopp eierne av disse kjedene.
Det er derfor klart for meg og alle forbrukere at dette er rent bedrageri og tilnærmet svindel. Det er nesten utrolig med hvilken frekkhet disse kjedene presenterer sin prispolitikk.
Vi forbrukere registrerer samtidig med det stadig dårligere vareutvalget, at prisene stiger jevnt sammenlignet med andre skandinaviske land og resten Europa.
Nå er det på tide at lovgivende myndigheter og vi forbrukerne setter foten ned og sier nok er nok.
Det er på høy tid at det blir tatt affære i forhold til å redusere den dominansen og avansen til disse «matvarebaronene» har i markedet, og der igjennom redusere matvareprisene til et fornuftig nivå sammenlignet med våre naboland.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags