Mobberen Legelisten

Av
DEL

LeserbrevHelsepersonell må tåle å bli vurdert. Men da må den som kommer med vurderingen også være voksen nok til å skrive under med fullt navn.

Legelisten er et forum på nettet hvor du kan skrive hva du vil om den som behandler deg. Og det anonymt. Dermed blir Legelisten en av de verste mobberne på nettet.

Det er ikke alltid kjemien mellom behandler og pasient stemmer. Det skjer i mange relasjoner. Men da er det bedre å bytte til en annen, enn å komme med vurderinger som er hinsides all virkelighet.

Og det kan være mange grunner til at for eksempel legen din ikke alltid oppfyller dine forventninger. Hun eller han kan ha en dårlig dag, være litt bakpå etter å ha hatt en pasient som trenger mer tid enn de få minuttene departementet har bestemt er nok.

Det kan også være at de ikke gir deg de medisinene du ber om, eller at du ikke får den sykemeldingen du mener du har behov for.

Hovedgrunnen til at mange blir helsearbeidere er at de bryr seg om mennesker. Nettopp det bør du tenke på før du setter deg foran skjermen og gir dem terningkast en eller to.

Legene har også en vesentlig lengre arbeidsuke enn i de fleste andre yrker. For hvor mange andre er det som har jobber nærmere 60 timer i uken?

Det er lett å mene at leger og annet helsepersonell bør tåle denne kritikken som blir lagt ut på Legelisten. Og det gjør de nok også. Men samtidig er også de mennesker, med følelser som alle andre.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags