Økt misnøye

MISNØYE: I helgen var det store demonstrasjoner flere steder i Frankrike , i Paris var det enorme opptøyer og ifølge nyhetene fremstod byen som en krigssone og slagmark, skriver Arvid Jørgen Stueland.
8Foto: NTB SCANPIX

MISNØYE: I helgen var det store demonstrasjoner flere steder i Frankrike , i Paris var det enorme opptøyer og ifølge nyhetene fremstod byen som en krigssone og slagmark, skriver Arvid Jørgen Stueland. 8Foto: NTB SCANPIX

Av
DEL

LeserbrevFrankrike lider og globalisten Macron kjefter på sitt folk og settet hardt mot hardt, mange føler seg sveket:

I helgen var det store demonstrasjoner flere steder i Frankrike, i Paris var det enorme opptøyer og ifølge nyhetene fremstod byen som en krigssone og slagmark.

Misnøyen med president Macron er stor og mange har mistet tilliten til makthaverne og den politiske eliten omtales nå av flere som fiender av folket.

Arbeidsledigheten stiger og er den høyeste i eurosonen, levestandarden faller, lønninger fryses, pensjonen rekker ikke til daglige utgifter for den aldrene befolkningen, drivstoffprisen er nå over 15 kroner literen og president Macron tar til ordet for å øke den ytterlige og på toppen av det høyne skatter og andre avgifter, dette får vanlige folk til å ta til gatene og protestere.

Nasjonen har i flere tiår hatt høg innvandring og mange som tar seg inn til landet blir forsørget av franske velferds ordninger, noen ender opp som kriminelle der de utøver vold og terror mot den franske befolkningen, derfor patruljerer to hundre tusen soldater i franske byer og tettsteder hver dag, dette koster samfunnet enorme summer og skaper ubalanse i landet og store utfordringer for folket og den franske velferdsmodellen.

Den enkelte borger må etter hvert belage seg på å betale mer for feilslått politikk og prisen er høg, middelklassen og de fattige rammes hardest.

Frankrike har store utfordringer og vondt blir verre og selvforsterkende når hundre tusener nekter å spille på lag med landets myndigheter, noen mener en framtidig borgerkrig er uunngåelig og det vi nå ser er kanskje opptakten på en ny revolusjon.

Det som skjer er urovekkende og kan fort smitte over til flere land i Europa som har åpnet sine grenser, vi må belage oss på mye uroligheter i fremtiden om globalistene får ture frem som de vil.

Folk blir rasende og fortvilet da deres levestandard og velferd forvitrer og settes under press og i tillegg må deles med fremmede, dette skaper utrygghet og genererer sinne og frustrasjon.

Jeg er redd for at det vi nå ser i Frankrike er starten på noe verre, mye verre, det er trist og jeg liker det ikke.

Vive la France!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags