Rørende redaktørtreff

Av
DEL

LeserbrevJeg ble rørt.

Det er ikke ofte jeg blir det, men da jeg så Einar Tho sammen med Karen Hesseberg og Knut Netland på TV Haugaland lørdag, sprengte tårene på. For dette var sterkt, noe av det sterkeste jeg har sett på TV Haugaland.

Der var de, byens mest profilerte kjendiser – mer kjente enn både ordfører og varaordfører – mens de mimret om jubileumsfest, som de alle hadde vært på kvelden før, selvfølgelig.

Det viktigste er at vi er venner, husker jeg en sjef sa til meg en gang. Og selv om vi ikke var det, gjorde vi gode miner til slett spill når vi var sammen med andre.

Men denne lørdagen var jeg vitne til ekte vennskap, mellom store Haugesunds Avis og noe mindre TV Haugaland. Og dermed fikk vi nok et bevis på at det ikke er størrelsen det kommer an på.

Og på valgkvelden kommer de enda nærmere hverandre – når de skal underholde oss. Da smelter de sammen – både ordførere og journalister, Einar, Karen og Knut, samt folk med stor tillit i Haugesund og kommunene rundt oss.

Derfor er det viktig at du setter deg godt til rette i sofaen, legger beina i kryss på bordet, tømmer chipsposen som er blandet med cola, og vender blikket mot TV-skjermen.

For dette blir gøy. Alle i studio er venner. Og ingen blåmandag blir det heller. Den får vente til tirsdagen.

Den dagen vennskapet skal settes på prøve.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags