Venstre tar klimatiltak på alvor

Av
DEL

LeserbrevVenstre tar klimaendringene på alvor, og vi ønsker en helhetlig politikk som gjør at hele landet enkelt kan bidra for å nå 1,5 gradersmålet. Vi har allerede levert en stor satsing på kollektivtransport og andre klimatiltak i storbyområdene, og vi stiller til valg på å gjøre det enda enklere for alle å ta hensyn til klimaet.

Gjennom Parisavtalen og FNs siste klimarapport framkommer det tydelig at man står overfor betydelig klimautfordringer, som krever store tiltak globalt, nasjonalt og lokalt. Venstre har levert en stor satsing på kollektivtransport og andre klimatiltak i storbyområder.

Statlige støtteordninger har fått en betydelig vekst med Venstre i regjering, og et konkret eksempel er «Klimasats», en nasjonal støtteordning hvor kommuner kan søke midler for lokale klimatiltak som skal redusere klimagasser og bidra til omstilling.

Når vi nå stiller til valg i mange kommuner i hele Rogaland, er miljø- og klimatiltak et fellestrekk for oss. Vi i Venstre er på lag med framtida, og med Venstre representert på lokalt nivå, vil vi jobbe for at det skal være enkelt og effektivt å være en kommune som tar klimaet og naturen på alvor.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags