Gangsti rundt Skeisvatnet

Av
DEL

LeserbrevLeste en artikkel i lørdagsutgaven av Haugesund Avis om kommunens planer om å bygge gangsti langs hele Skeisvatnet.

For å gjennomføre disse planene ser de for seg å ekspropriere privat eiendom og i tillegg å lage en veifylling tvers over bukta som i dag er i privat eie og har vært det i flere generasjoner.

Jeg har selv bodd deler av barndommen i dette området oppgjennom 50årene og husker med glede de flott opparbeidete eiendommene.

Jeg går fortsatt ofte tur i området og har selvfølgelig ingen problemer med å følge gangstien slik den er lagt i dag i det aktuelle område og synes det nesten er utrolig at kommunen vil trumfe gjennom sine, for mange, meningsløse planer.

Om ikke annet bør det være mulig å finne en løsning som unngår at man sperrer av denne flotte vika slik den ligger der i dag.

Som en av de andre oppsitterne i dette flotte turområdet ytret som et hjertesukk: «Hadde disse eiendommene tilhørt noen av våre sentrale kommunepolitikere hadde nok aldri dette blitt trumfet gjennom».

Nå må kommunen ta til fornuften og bruke våre sårt tiltrengte kommunale midler på noe mer fornuftig.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags