Svar til Øyvind Vaksdal om Karmøylista.

Trygve Hagland  Veteran i Karmøypolitikken.

Trygve Hagland Veteran i Karmøypolitikken. Foto:

Av
DEL

LeserbrevVaksdal mener vi i Karmøylista er uredelige når vi stemte for å utrede en ny «Haugalandspakke2».

Vi i Karmøylista mener det er fornuftig å vite hva vi sier nei til, derfor stemte vi for å utrede dette. Det er fortsatt mange og store uløste oppgaver å ta fatt på innen veisektoren på Haugalandet og derfor er vi interessert i å se hva som «ligger i» en ny Haugalandspakke, og ikke minst hvor stor del av regningen staten bidrar med i en eventuell ny Haugalandspakke.

Her er ingenting avgjort, men velgerne kan være trygge på at prinsipielt er Karmøylista mot bompenger.


Når det gjelder omkjøringsveien, som Vaksdal mener både er unødvendig og kostbar, er han i et lite mindretall i kommunestyret som mener dette. Åkra hadde nok klart seg i noen år til uten omkjøringsveien, men denne veien er ment å være en del av hovedveinettet på Karmøy i de neste 80–100 år og bygges der den er planlagt for å betjene trafikantene i Åkra- området på en god måte i framtiden.

At FRP prøver å innbille velgerne at veien kan stoppes nå, er bare tull, eller for å bruke Vaksdals ord, uredelig. Veien er vedtatt og skal bygges.
 

At Karmøylista har stemt mot FRPs forslag om reduksjon av eiendomsskatten, faller Vaksdal tungt for brystet, men hadde disse forslagene, på en troverdig måte, hatt en plan for hvilke tiltak man skulle «kutte» eller reduser, hadde det selvsagt ikke være et problem å støtte disse.

Så lenge forslagene framstår som rent «populistiske», var det ikke mulig for Karmøylista å støtte dette.


Slik ting har blitt i Karmøy, er Karmøylista et godt alternativ for velgerne. Godt valg.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags