Urbane drømmer

Nordbygdenes Grendahus er et eksempel på hvordan innbygge gjennom dugnad skaper rom for aktiviteter, trivsel og et levende lokalsamfunn.

Nordbygdenes Grendahus er et eksempel på hvordan innbygge gjennom dugnad skaper rom for aktiviteter, trivsel og et levende lokalsamfunn. Foto:

Av
DEL

LeserbrevJeg registrerer at mange i debatten om utvikling av byen vår trekker fram det urbane. Vi skal bo tettere, bygge byen «innenfra og ut» og framelske det urbane liv.


Haugesund Senterparti legger vekt på at vi skal utvikle hele kommunen. Vi skal ikke konkurrere om å bli mer urbane enn for eksempel Oslo eller Bergen. Vi skal framheve det som gjør Haugesund til den beste byen å bo i, nemlig vår beliggenhet med nærhet til hav, øyene, Haraldsvang og Djupadalen. Byen med litt bedre plass, «den 25te timen» og mulighet for luft under vingene.


Vi skal jobbe aktivt for et levende sentrum med masse aktivitet, et variert tilbud av boliger og gode utearealer, men Haugesund er mer enn sentrum. Vi har oppegående lokalsamfunn på Røvær og i Nordbygdene og vi har bydeler både i nord, øst og sør som vel heller ikke er «sentrum». Vi må ta vare på og utvikle disse områdene også. Det handler om å legge til rette for gode tilbud i nærmiljøet og det betyr at vi må tillate noe boligbygging også i de spredtbygde områdene av kommunen.


Vi skal ta vare på de viktige natur- og friluftsområdene våre. Det betyr en markagrense for å hindre nedbygging i Haraldsvang og Djupadalen og det betyr at nedbygging av Fagerheim er uaktuelt for Senterpartiet.

Stem Senterpartiet, et godt valg for alle!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags