«Mange bekker små, kan gjøre en stor å» Fkh trenger oss, vi trenger Fkh!

Av
DEL

LeserbrevI disse krisetider er det mange tunge tanker og bekymringer som svirrer rundt i hodene våre. Helsa til familie og venner, jobb og penger,nær sagt alt i samfunnet rundt oss. Alt er uforutsigbart og vi kjenner ikke dagen før solen er gått ned.

Vi leser om at Fkh, flaggskipet i fotballregionen vårt, kan gå under. Spillerene kan bli permitterte og kan da gå vederlagsfritt til andre klubber, fortrinnsvis til utlandet. Grådige og illojale agenter vaker som gjedda i sivet. Det er en uholdbar situasjon og konsekvensene orker vi ikke å tenke på.

La oss alle ta del i en felles dugnad for å redde klubben. Organisasjonen, de som styrer, støtteapparat, spillere, trenere og samfunnsbidraget « mær enn tri poeng» Inntektene de hadde forventet uteblir, sponsorene vil slite med å gjennomføre sine bidrag, kampene blir ikke avviklet. Det er en uholdbar situasjon.

Derfor oppfordrer jeg gamle og nye supportere om å ta del i en felles dugnad for å redde klubben. Hver enkelt kan vi gjerne ikke gjøre så mye, men sammen kan vi bidra til at klubben skal overleve.

Kjøp sesongkort (gjerne et ekstra om du har råd) Meld deg inn i klubben og betal medlemskontigenten på 400kr. Kjøp et par billetter ekstra til hjemmekampene og la klubben donere disse ut til «heltene» våre. Da tenker jeg på de som nå står i frontlinjen og holder samfunnshjulet sånn noenlunde i gang. De som jobber innenfor helse og omsorg, renholdere, butikkmedarbeidere, sjåfører og andre. Ingen glemt. De fortjener det. Samtidig kan vi gjennom bidraget vårt redde klubben vi er så glad i.

Gi oss håpet om at vi kan gå på Stadion og se laget vårt flere ganger. Vi trenger håp mer enn noen gang. Vi trenger noe å se fram til. Vi trenger dugnadsånden. Alle kan ikke bidra med alt, men de fleste kan bidra med noe. Det kan være pustehjelpen klubben vår trenger. «Don’t ask what the club can do for you, ask what you can do for the club?» I dag er det ikke tid og rom for de kritiske røster. De får heller komme på godværsdagene.

Og den dagen stadionportene åpner strømmer vi dit i hopetall. Sulteforet og mer engasjerte enn noen gang før. Løfter flagget vårt for klubben i vårt :blue_heart:. Vi bidro, vi løftet i flokk. Vi klarte det!

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags