Manna til FKH

Av
DEL

LeserbrevDersom ikke konflikten mellom Get og Discory blir løst, kan det få sofasittere tilbake til Haugesund stadion. Noe ikke minst spillerne vil sette pris på.

Flere FKH-spillere har i Haugesunds Avis klaget sin arme nød over publikumssvikten. De vil ha sin tolvte spiller på tribunen, og ikke hjemme foran TV-skjermen.

Det er lett å forstå både spillere og hjemmesittere. Spillerne vil bli heiet og klappet fram i kampene. Og så langt er det bare topptilhengerne som løser billett. Eller kjøper sesongkort.

Tilhengere som sjelden tar av, ser både på pris, vær og tabell. FKH er et middels godt eliteserielag, som ofte lander midt på tabellen. Det gir ikke den helt store spenningen. Trolig ville publikum vært mer entusiastiske dersom laget hadde kjempet mot nedrykk.

Men det er nok TV-en som er den store stygge ulven, og som holder mange tilhengere hjemme. For hvorfor gå på en forblåst stadion når man kan sitte godt og varmt i hjemmets lune stue? Og se den samme kampen gratis.

Derfor kommer denne konflikten mellom to TV-giganter som bestilt for FKH. Riktignok kan klubben miste en del kroner de får for sendingene, dersom ikke kontrakten sier noe annet. Men det bryr spillerne seg lite om.

For dem kom konflikten som manna fra himmelen.

Nam, nam.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags