Matvarehandelen

Av
DEL

LeserbrevDette er et debattinnlegg, skrevet av en ekstern bidragsyter. Innlegget gir uttrykk for skribentens holdninger.Gjennom et langt liv har jeg bodd og arbeidet i en rekke forskjellige land og på den måten erfart prisnivået på blant annet matvarer i disse landene i forhold til Norge.

Da jeg for en stund siden flyttet hjem igjen er det forstemmende å se på matvarereklamen vi alle blir bombardert med her til lands, hvor de prøver å gi oss inntrykk av at nettopp hos dem er matvarene utrolig billige og de gjør alt for å sørge for at varene til oss forbrukere blir så rimelige som mulig.

For et bedrag!! Kjedene burde være tatt for retten og tiltales for bevisst løgnaktig informasjon!

For å underbygge min påstand om vanvittig prisnivå her i landet registreres det at den nye overklassen eller lønnsadelen er nettopp eierne av disse kjedene.

Det er derfor klart for meg, og jeg vil tro alle forbrukere, at dette er rent bedrageri og tilnærmet svindel. Det er nesten utrolig å se med hvilken frekkhet disse kjedene presenterer sin prispolitikk.

Vi forbrukere registrerer samtidig med et stadig dårligere vareutvalget, at prisene stiger sammenlignet med andre skandinaviske land og resten Europa.

Nå er det på tide at lovgivende myndigheter og vi forbrukerne setter foten ned og sier nok er nok. Det er på høy tid at det blir tatt affære i forhold til å redusere dominansen og avansen disse «matvarebaronene» har i markedet, og derigjennom redusere matvareprisene til et fornuftig nivå sammenlignet med våre naboland.

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken