Meget provoserende fra en haugesunder

Av
DEL

LeserbrevEn politiker fra haugesund, innvalgt på stortinget for høyre i Rogaland har nå begynt valgkampen hvor han vil unngå å komme på stortinget igjen. Han driver stemme fjerning for Høyre på Karmøy.
Det kan ikke ha vært tran han og statsråden kvelte i seg en sen kvelds stund når de to ble enig om at det skal gjennomføres en innbyggerundersøkelse på Karmøys fastlandsside.
Tenk om Norge skulle hatt en ny avstemning om EU, men bare stemmene til folk i Trøndelag, Nordland og Troms/Finnmark skulle telle. Hadde det vært rettferdig? Nei, selvsagt ikke. Men dette vil disse to Høyre herrene.
Dette bare noen uker etter at departementet klart slo fast at det ikke blir noen grensejusteringer på Haugalandet. Dette er en krigserklæring fra to Høyre-politikere mot hele Karmøy.
Men jeg kan jo forstå denne politikeren som i sin bunkers i Haugesund har levd et helt liv med mindreverdighetskomplekser over for storebror i sør. Her ser han sitt snitt til å ta igjen.
Det som blir spennende nå er hvordan Høyre på Karmøy møter denne smaksløse erklæringen. Vil Tor Kristian Gaard og Aase Simonsen stå på kaien og vente eller vil de ta opp kampen?

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags