Musikkfest til langt ut i oktober

Av
DEL

LeserbrevHaugesund er ikke bare Sildajazz og pop i Vangen. I oktober kan et musikkglad publikum oppleve eventyret Aurora og flere ganger Spellemannprisvinner Highasakite.

Aurora er et kapittel for seg selv. 23-åringen fra Os i Hordaland har allerede blitt internasjonalt kjent, og lagt flere land for sine føtter. Et stort publikum fikk gleden av å oppleve henne i Scandic Maritim Hall for tre år siden.

Det gjorde også Haugesunds Avis sin anmelder, som ga henne en femmer på terningen.

Så tidlig som i 2014 ble Aurora nominert som årets nykommer i P3 Gull, og siden har det gått slag i slag. Hun har vært gjest hos Skavlan og Jimmy Fallon, og januar 2016 ble hun av Rolling Stone listet som én av ti nye artister man bør kjenne til.

11. desember 2015 framførte hun tre sanger på Nobels fredspriskonsert på Telenor Arena, så det er ingen hvem som helst som for andre gang kommer til Scandic Maritim Hall 4. oktober.

Det er heller ikke Highasakite, som har tatt deler av Norge med storm. Også de kommer til Scandic Maritim Hall. Det skjer 28. oktober.

Highasakite er en norsk musikkgruppe som spiller indiepop. Bandet ble dannet i 2011, og har rasket med seg flere Spellemannpriser. For albumet Silent Treatment ble bandet kåret til årets popgruppe under Spellemannprisen 2014. Samme år ble gruppen tildelt Bendiksenprisen.

Derfor kan folk med sans for god pop se en vanligvis mørk høst lyst i møte. Så det er bare å få tak i billetter så snart som mulig.

For her blir det fest.

Gled dere.
 

Skriv ditt leserbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppfordrer leserne til å bidra med sine meninger, både på nett og i papir

Artikkeltags